VENLO finalist ABN AMRO Circular Economy Awards

Wij zijn trots dat de gemeente Venlo bij de laatste drie finalisten hoort voor  de “ABN AMRO Circular Economy Awards” als Beste circulaire regio.

Wij zouden nooit op dit niveau zijn gekomen, zonder de hulp en inzet van vele partners, ondernemers, organisaties, verengingen, samenwerkingsverbanden etc. in onze regio. Als we de prijs winnen, is het dus ook mede jullie verdienste!

Om daadwerkelijk te winnen, is stemmen belangrijk. Wil je ons daarbij helpen? Stemmen kan tot 1 november 12.00 uur en bepaalt voor 50% de uitslag. Een jury kent de andere helft van de punten toe. Stemmen kan nu via https://kennislab.typeform.com/to/mSN5ab. Via die link lees je per genomineerde een kort jurycommentaar en de inzending per gemeente.

Over de Circular Economy Awards

Circulaire oplossingen spelen een belangrijke rol in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. De Circular Economy Awards maken zichtbaar hoe bedrijven en regio’s hier op een succesvolle manier invulling aan geven. Volgens het persbericht van de organisatie (zie bijlage) liggen de verschillen dicht bij elkaar. De inzendingen stellen allen hoge ambities en zijn in staat netwerken aan te spreken en te mobiliseren. Circulair Friesland weet heel goed de hele provincie te mobiliseren en grijpt de circulaire economie aan om de economie te versterken. De gemeente Venlo wordt geprezen vanwege het uitgestippelde beleid dat al jaren geleden is ingezet en waar nu de vruchten van worden geplukt. De circulaire gedachte is stevig verankerd in beleid en keuzes die daaruit voortvloeien. Hetzelfde geldt voor gemeente Haarlemmermeer die haar stevige ambities consequent meeneemt in aanbestedingen en ook op basis daarvan keuzes durft te maken.

Download hier de inzending van de gemeente Venlo 9of bekijk de bijlage): http://www.btcongres.nl/upload/files/Regio_Venlo.pdf.

Delen mag

Zet dit bericht vooral door en roep anderen ook op om te stemmen, delen mag. Dank jullie wel!