Zomerrondleidingen in stadskantoor door VVV

De VVV organiseert vanaf woensdag 19 juli wekelijks een zomerrondleiding in de gemeente Venlo. Het stadskantoor is als eerste aan de beurt. 

Behalve op 19 juli kunnen geïnteresseerden ook op 30 augustus terecht in het stadskantoor. Deelnemers kunnen onder meer zien hoe het energieverbruik per afdeling wordt gemonitord in het volgens het cradle-to-cradleprincipe gebouwde kantoor. 

Daarna is op 26 juli het politiemuseum aan de beurt. Dat maakt sinds enkele jaren deel uit van het Gemeente Archief in Venlo. Middels wisselende exposities worden steeds andere aspecten van de politiemacht belicht. 

Na het politiemuseum volgen de Jean Laudykapel (2 augustus) en een wandeling door buurtschap 't Ven (9 augustus). Op 16 augustus is er een rondleiding over de Groote Heide. Daarbij is er ook de mogelijkheid om over Venlo te vliegen in een zweefvliegtuig. 

Op 23 augustus stelt het stadhuis zijn deuren open, voordat op 30 augustus als afsluiter het stadskantoor weer aan de beurt is. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en om zich aan te melden contact opnemen met de VVV. http://www.vvvkantoorvenlo.nl/rondleidingen/zomerrondleidingen/